inspiratie plezier leiderschap intens vertrouwen zelfbewust energiek sensitief kwaliteit effectief creatief doelgericht persoonlijk veilig resultaat geduldig eigenwijs krachtig onafhankelijk ervaring bewegend vrij inspiratie plezier leiderschap intens vertrouwen zelfbewust energiek sensitief kwaliteit effectief creatief doelgericht persoonlijk veilig resultaat geduldig eigenwijs krachtig onafhankelijk ervaring bewegend vrij inspiratie plezier leiderschap intens vertrouwen zelfbewust energiek sensitief kwaliteit effectief creatief doelgericht persoonlijk veilig resultaat geduldig eigenwijs krachtig onafhankelijk ervaring bewegend vrij

Trainingen actueel

Elk voor- en najaar geeft SOPHOSeigenwijsheid diverse trainingen in Zeeland en Utrecht.

Hier ben ik!

Zin om er eens even tussenuit te gaan en twee dagen jezelf te laten verwennen? Zin om meer inspiratie en zelfvertrouwen op te doen?

Zelfbeeld
‘Hier ben ik!’....
Hoe vaak kun jij dit op je gemak én ontspannen zeggen?
Treed jij makkelijk naar voren of hou jij jezelf liever afzijdig?
Welk beeld heb jij eigenlijk over jezelf?
Wat zegt die aap op je schouder steeds tegen jou? En wat zeg jij tegen jezelf als je in de spiegel kijkt?
Ben je tevreden met wie jij bent of zou je best wat meer zelfvertrouwen willen hebben? Wat zou je meer willen ontwikkelen?

Wat doen we?
Ik nodig je uit om met andere vrouwen deze dagen je zelfbeeld te onderzoeken, te delen waar jij je fijn of juist ongemakkelijk in voelt. De eerste indruk die jij maakt; wat wil jij hierin ontwikkelen? We hebben aandacht voor wat jij wilt en nodig hebt. Ontspannen, eerlijk, met een lach én kleur!

Verwennerij
Deze tweedaagse organiseer ik samen. Op de 2e dag komt Anita, professioneel kleur & stijlanalist om met elkaar te kijken naar wat bij jou past en wat jou mooier maakt.

Plaats
In Zuid Beveland, bij de Westerschelde heb ik een heerlijke rustige plek ’t Muzeoor, waar ik graag met anderen van geniet.
Het gras onder je voeten, de schaduw van de kastanjeboom voor verkoeling, het uitzicht over ‘t water en verderop de perenboomgaard....
Ruimte en rust

Praktijk Zeeland

’t Muzeoor
Grindweg 2a
4437 PB Ellewoutsdijk
m: 06 - 20743610

Data

Zaterdag 15 augustus 2020, 10.30 uur – zondag 16 augustus, 16.30 uur

Kosten

€ 195.- voor particulieren
€ 245.- voor ZZP/zakelijk
inclusief koffie, thee & 2 uitgebreide lunches op zaterdag en zondag met soep, een vorstelijk belegd broodje, fruit en sap.

Hier ben ik! individueel Traject van 2 maanden, met 4 sessies van 1 uur en mini kleur/stijladvies
€ 345.- voor particulieren
€ 465.- voor ZZP/zakelijk

Verblijf is mogelijk in één van de gezellige B&B’s in de directe omgeving. Ik heb een selectie gemaakt van mooie plekjes; vraag ernaar.

Aanmelding via Jetm@zeelandnet.nl

Je bent van harte welkom!
Nodig je beste vriendin uit, of kom samen met je zus, moeder…..

» Lees het artikel in Trouw 'Wees aardiger voor je spiegelbeeld'

Persoonlijk leiderschap

Krachtig en effectief communiceren. Staan voor je mening. In je kracht staan. Het lijkt simpel, maar hoe vaak lachen we niet om een grap die niet 'echt' leuk is? Hoe vaak zeggen we dat 'het niet erg is', terwijl iemand over onze grens is gegaan?

In deze training ga je aan de slag met hoé je meer leiding neemt over je eigen leven, jouw wensen en wat jij vindt. Je krijgt informatie, tips en oefeningen om je persoonlijke uitstraling te versterken. Je ervaart hoe het is om ontspannen, zelfverzekerd en daadkrachtig te communiceren. Je durft een persoonlijke indruk achter te laten en te laten zien wie je bent. Als je krachtig overkomt, zal je zien dat je omgeving écht rekening met jou en je mening houdt.

Utrecht

Volksuniversiteit
Nieuwegracht 41

Data op aanvraag
€ 175.-
Aanmelding via www.vu-utrecht.nl / bedrijfsgericht / persoonlijk leiderschap
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Op eigen wijze
We willen vaak dat anderen ons aardig vinden. We passen ons aan. En soms weten we beter voor een ander dan voor onszelf wat er nodig is. We vergeten dan weleens waar we zelf behoefte aan hebben. En dan kunnen we over onze grens gaan.

  • Heb je steeds vaker ‘t gevoel dat je geleefd wordt?
  • Zeg je best vaak ‘ja’, terwijl je soms niet wilt?
  • Wil je leren om beter voor jezelf te zorgen, met respect voor je omgeving?
  • Heb je de wens je leven meer op eigen wijze in te richten?
Persoonlijk leiderschap is voor iedereen mogelijk!
Geef je leven meer vorm op jouw manier, met respect voor jezelf en de ander.
Wanneer je beter uit de verf wilt komen, jezelf meer wilt laten horen en je je communicatie wilt verbeteren, is deze tweedaagse training juist iets voor jou.

Tijdens deze training van 3 dagdelen wordt intensief gewerkt om je patronen en behoeften in kaart te brengen en een balans te creëren in wat jij wilt en wat anderen willen. Je leert vaardigheden om je leven meer op eigen wijze in te richten. Een actieve training met opdrachten tussen de trainingsdagen door, om zo het geleerde in praktijk te brengen.

Praktijk Zeeland
’t Muzeoor
Grindweg 2a
4437 PB Ellewoutsdijk
m: 06 - 20743610
Data op aanvraag
€ 150.- incl. btw particulier
€ 225.- ex. btw werkgever
€ 7,50 contant voor materiaal
Aanmelding via Jetm@zeelandnet.nl

Meer energie

Je energie beter in balans

Na een lange dag plof je op de bank neer en heb je helemaal nergens energie meer voor. Je bent ‘op’ en begrijpt niet hoe andere mensen na het werk nog dingen ondernemen. Ben je vaak moe? Snel uitgeput? Heb je het altijd te druk?

Behoefte aan energie.
Als we jong zijn hebben we er te veel van, als we wat ouder worden kunnen we er niet genoeg van hebben. Wat is "energie" eigenlijk en hoe kun je meer energie in je leven creëren? Moet je om meer energie te krijgen wachten tot je naar bed gaat, of zijn er dingen die jij in een dag kunt doen om meer energie te krijgen?
In deze training kijken we naar jouw energiepatroon, naar hoe jij met je zelf, je tijd én alle activiteiten in je leven omgaat. Jet zal je verschillende manieren laten zien hoe jij meer energie kunt krijgen.

Zelfzorg.
Hoe zorgen we eigenlijk voor onszelf? Voor onze auto regelen we ieder jaar een APK. Regelmatig zo’n ‘onderhoudsbeurt’ is ook aan te raden voor je lijf. In deze training check je de conditie van je energiehuishouding.

In deze tweedaagse training leer je hoe je beter met je energiebalans omgaat. Je krijgt informatie, tips en we doen diverse oefeningen. Het zorgt ervoor dat je weer lekker in je vel gaat zitten, dat je energie goed doorstroomt. Je maakt een persoonlijk stappenplan, waarmee je na de training aan de slag kunt.
Tussen de twee trainingsdagen krijg je individuele opdrachten om uit te voeren.

Praktijk Zeeland
’t Muzeoor
Grindweg 2a
4437 PB Ellewoutsdijk
m: 06 - 20743610
Data op aanvraag

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Balans in werk

Hoor je jezelf al een tijdje tegen anderen zeggen ‘Eigenlijk wil ik wel een andere baan, maar in deze tijd durf ik niet over te stappen’. of ‘Ik heb het gevoel dat mijn ontwikkeling in mijn werk stilstaat’, of ‘De uitdaging is eruit’?
Ben je uit balans? Steeds moe? Gedemotiveerd?
Dan is het tijd om nu in actie te komen!

  • Wat wil je werkelijk?
  • Waar geef je teveel aandacht aan en waar te weinig?
  • Zit je vast in een bepaald patroon?
  • Waar ligt jouw passie? Welk werk past bij jou?
Balans
Je brengt in je leven veel waardevolle uren door op je werk. Mag het dan ook leuk zijn? Ook je persoonlijke leven vraagt om tijd en aandacht. Hoe ligt deze balans voor jou?
De training van 4 dagdelen zal van start gaan met het opmaken van de balans van je leven. We gaan door middel van een aantal vragen (wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?) onderzoeken wat je persoonlijkheid je zegt over keuzes in jouw werk. Wat geeft jou energie?
Tijdens deze training wordt intensief gewerkt om je persoonsprofiel op een speelse wijze in kaart te brengen.
Een actieve training, met opdrachten voor circa 2 uur per week, die ervoor zorgt dat je inzicht krijgt in je mogelijkheden en bewust stilstaat bij de keuzes in je loopbaan en persoonlijk leven. Je gaat naar huis met een concreet en haalbaar stappenplan.

De training bestaat uit 3 delen:
Dag 1   10.00 - 16.00 uur
Dag 2   10.00 - 13.00 uur
Dag 3   10.00 - 13.00 uur

Praktijk Zeeland
’t Muzeoor
Grindweg 2a
4437 PB Ellewoutsdijk
m: 06 - 20743610
Data op aanvraag
€ 175,- / € 150,- donateurs, exclusief materiaal à € 9,50
Aanmelding via www.volksuniversiteitzeeland.nl

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Van harte welkom!
Informatie/aanmelding: Jetm@zeelandnet.nl | 06 20743610

Fotografie © Jet Mesman | Webdesign © DKF