inspiratie plezier leiderschap intens vertrouwen zelfbewust energiek sensitief kwaliteit effectief creatief doelgericht persoonlijk veilig resultaat geduldig eigenwijs krachtig onafhankelijk ervaring bewegend vrij inspiratie plezier leiderschap intens vertrouwen zelfbewust energiek sensitief kwaliteit effectief creatief doelgericht persoonlijk veilig resultaat geduldig eigenwijs krachtig onafhankelijk ervaring bewegend vrij inspiratie plezier leiderschap intens vertrouwen zelfbewust energiek sensitief kwaliteit effectief creatief doelgericht persoonlijk veilig resultaat geduldig eigenwijs krachtig onafhankelijk ervaring bewegend vrij

Trainingen - aanbod

Hier ben ik!

Steeds vaker ontmoet ik vrouwen die de indruk (willen) geven dat ze zich prima voelen en alles onder controle hebben. Maar dan blijkt onder die buitenkant een onzekere vrouw te schuilen, die de hele dag door negatieve en afkeurende opmerkingen naar zichzelf maakt. Klein, in ’t geniep. Gevolg: een enorme onzekerheid waardoor je niet ontspannen kunt functioneren. Je zit in een negatieve cirkel. Is dit herkenbaar voor jou?

Je uitstraling
Je kunt maar één keer een 1e indruk maken, zei ik ooit. En dat is zo. In deze tweedaagse training kijken we naar wat jij nodig hebt om je krachtiger te voelen. Ontspannen, eerlijk, met een lach én met kleur!

De training Hier ben ik! heeft twee mogelijkheden:
- Tweedaagse retreat in een groep
- Individueel coachingstraject van 5 sessies

Verwennerij
Deze tweedaagse organiseer ik samen. Op de 2e dag komt Anita, professioneel kleur & stijlanalist om met elkaar te kijken naar wat bij jou past en wat jou mooier maakt. Naast de inspirerende training zullen we verwend worden met heerlijk vegetarisch eten. Op zaterdag eind middag tegen 16.30 uur nemen we afscheid.

› meer informatie

Persoonlijk leiderschap

Soms kan het lastig zijn om aan te geven aan anderen wat je bedoelt of wilt. En soms weet je niet goed wat je behoefte precies is. Of je voelt je onzeker in bijvoorbeeld grote groepen en durft dan niets te zeggen. Je hebt vaker het idee dat jouw boodschap niet aankomt bij de ander. Je zou je zelfzekerder willen voelen. In deze tweedaagse training versterk je je zelfvertrouwen en leer je om voor jezelf te gaan staan. Er worden diverse handvatten aangeboden om helder en effectief te communiceren.
› meer informatie

Meer energie!

Je energie beter in balans
Na een lange dag plof je op de bank neer en heb je helemaal nergens energie meer voor. Je bent ‘op’ en begrijpt niet hoe andere mensen na het werk nog dingen ondernemen.
Ben je vaak moe? Snel uitgeput? Heb je het altijd te druk?
Zou jij je energie beter in balans willen krijgen?
› meer informatie

Loopbaanoriëntatie

Ken jezelf in je werk!
Hoor je jezelf al een tijdje tegen je vrienden zeggen: ‘eigenlijk wil ik een andere baan’, ‘ik heb het gevoel dat mijn ontwikkeling in mijn werk stil staat’ of ‘de uitdaging is eruit’.
Misschien heb je net een reorganisatie achter de rug en ‘in between jobs’?
Tijd om nu in actie te komen!
› meer informatie

Perfect!

En toch… is het nooit goed genoeg….
Je zet zich altijd voor 150% in. Je laat niet graag zien dat je iets niet weet en zegt daarom liever niets dan de kans op falen. Je streeft altijd naar het beste en werkt hard om je doelen te halen. Je voldoet niet aan je eigen verwachtingen. Je voelt je soms lusteloos en mist inspiratie om het eens anders aan te pakken. Je hebt het gevoel ‘geleefd te worden’.Je zou met minder genoegen willen nemen, maar weet niet hoe. Je wilt je perfectionisme onder controle krijgen en positief kunnen inzetten. Perfect! is een training van 1 dag, met vervolg van 1 dagdeel na een maand.

Teamwork

Persoonlijk leiderschap geeft meer garantie op succes! Wat is de cultuur op je werk? Kennen jij en je collega’s elkaar in voldoende mate om het werk zo optimaal mogelijk te doen? Je taak vervullen is één ding, samenwerken is onmisbaar in het behalen van je doelen. Spreken collega’s elkaar aan op competenties en geven jullie elkaar feedback? Voor het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap is deze feedbacktraining van 3 dagdelen zeer geschikt.

Teamdag

Er wordt al jarenlang in jouw organisatie met elkaar samengewerkt. Af en toe vinden er wisselingen plaats. Het lijkt erop of de sfeer op de werkvloer verandert en je collega’s raken wat uitgeblust in t werk. Je wilt je team een nieuwe input geven. Je organiseert een teamuitje, met als doel de sfeer en samenwerking te verbeteren. In deze training van 1 dag worden op ludieke en inspirerende wijze de teamrollen helder en inzichtelijk gemaakt, om zo tot een meer effectieve samenwerking te komen.

Voor informatie over trainingen, neem contact op met Jet Mesman

Fotografie © Jet Mesman | Webdesign © DKF